Офіційний сайт Москалівська початкова школа
Лановецької міської ради Кременецького району Тернопільської області

Москалівська ЗОШ І - ІІ ст. перепрофільована з 2021 року (Рішення ІІІ пленарного засідання ІІІ сесії 8 скликання Лановецької міської ради Кременецького району Тернопільської області від 14 червня 2021 року №930) 
Середа, 15.05.2024, 02:17
Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Головна » 2015 » Жовтень » 16 » День вчителя
    13:19
    День вчителя

               

    «Учительська доля – висока зоря,запалена серцем, любов’ю зігріта»
            Перша неділя жовтня  - День вчителя, день наших наставників, людей, які всі свої сили віддають для того, щоб наступне покоління було якомога кращим, ніж попереднє. Кожен з нас, напевно, мріяв на хвилинку побути на місці педагога, того, хто завжди наповнює твоє життя новими і новими фактами. І саме у переддень Дня працівника освіти старшокласникам випала така можливість, тому що в школі відбувся день учнівського самоврядування.
              На протязі тижня члени учкому вибирали найкращих і найдостойніших для викладання навчальних дисциплін. Це був дуже відповідальний крок для кожного, адже для того, щоб впевнено і сміливо зайти в клас, потрібно мати безліч якостей, які притаманні вчителям. Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні подати учням, самостійно складали конспекти уроків, підбирали цікавий матеріал. Весь навчальний  процес в школі проходив в цей день під чітким контролем дублерів адміністрації школи.
          Ось, нарешті, п’ятниця .  Відповідальні і дорослі зайшли до учительської старшокласники: директор і вчитель інформатики – Ліщук Катерина,вчителі української мови – Волинець Вікторія, Бобелюк Ольга, світової літератури – Слободенюк Софія, німецької мови Шупта Надія, алгебри – Бобелюк Ольга, математики – Волинець Вікторія, фізкультури – Бульба Юрій, класовод 1 класу – Пасєка Владимир, 2 – Солтис Олександра.
    На один день кожен із нас відчув себе старшим, достойним поваги, навіть  трішки гордим, що їм випала така місія. Бачити очі дітей, читати в них вдячність за кожен урок – сьогодні ми  відчули те, що відчувають вчителі.
          Після уроків відбулося  засідання «педагогічної ради», на якому «нові вчителі»  учні 8 класу на чолі з «директором» Катериною Миколаївною Ліщук   обговорили проведені  уроки, поділилися враженнями, які отримали  під час їх проведення.  Досягнення цього дня стануть безцінним досвідом, залишивши в нашій пам’яті незабутні враження і спогади на все життя  .
                Також школярі підготували свято  «Учительська доля – висока зоря,запалена серцем, любов’ю зігріта», на якому відбувся парад планет. Присутні відвідали планети «ДирЗав», "Молклас", «УкрСвіт», "ФізІнфМат», «БіоГеоХім», «ФізТруд», «НімАнІст», «ГероВет». Лунали пісні, звучали вірші та привітання, діти виконували танцювальні рухи, веселі гумористичні сценки.  На свято запросили  і вчителів – пенсіонерів.
    Хай добрі вчинки вашої наснаги,
    Промінчиком торкнуться ваших учнів.
    Слово учитель – горде і ласкаве –
    Хай буде рідним вам і милозвучним
                                                                                       О. Бобелюк, голова учнівського комітету.

     


     

    Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
    Переглядів: 341 | Додав: ЛММ | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0