Офіційний сайт Москалівська початкова школа
Лановецької міської ради Кременецького району Тернопільської області

Москалівська ЗОШ І - ІІ ст. перепрофільована з 2021 року (Рішення ІІІ пленарного засідання ІІІ сесії 8 скликання Лановецької міської ради Кременецького району Тернопільської області від 14 червня 2021 року №930) 
Середа, 15.05.2024, 19:50
Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Головна » 2017 » Жовтень » 17 » День захисника України
    13:33
    День захисника України

    14 жовтня Україна щорічно святкує День Захисника України. Свято, яке поєднало в собі тисячолітню історію і сучасність: коли Пресвята Богородиця взяла під свою опіку наш край , коли творили українську державу наші славні козаки ,коли творилася нескорена армія - захисниця свого краю . Цей рік – час 75-ї річниці УПА, час продовження «гібридної» війни на Донбасі вимагає від кожного з нас національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції. З метою вшанування пам'яті Героїв, виховання в учнівської молоді національно-патріотичних почуттів, в Москалівській ЗОШ І – ІІ ступенів було проведено декаду Захисника України.
    Діти розучували повстанські пісні, патріотичну прозу та поезію, проводили уроки мужності і патріотизму , впорядкували пам'ятні знаки і могилу борцям за волю України. Члени учнівського самоврядування підготували та провели Свято «За Україну, за її волю, за честь і славу, за народ!», члени патріотичного клубу «Ми – українці» провели зустріч з вояком УПА Максимлюком Микитою Юхимовичем, а козацька рада на своєму урочистому козацькому колі прийняла у козачата учнів 5 класу. Також була проведена патріотична зарядка «Як наші діди парубкували» та змагання зі стрільби з пневмозброї.
    Проведення різноманітних заходів вчить наших дітей бути справжніми патріотами рідної землі. А день захисника України символізує нерозривний зв’язок усіх поколінь захисників України.

    Для нас це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами.Нині, коли на східних теренах України точиться боротьба за незалежність і суверенітет держави, маємо бути гідними спадкоємцями духовних цінностей та продовжувачами багатих традицій і славних справ предків.
          

    Переглядів: 302 | Додав: ЛММ | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: