Офіційний сайт Москалівська початкова школа
Лановецької міської ради Кременецького району Тернопільської області

Москалівська ЗОШ І - ІІ ст. перепрофільована з 2021 року (Рішення ІІІ пленарного засідання ІІІ сесії 8 скликання Лановецької міської ради Кременецького району Тернопільської області від 14 червня 2021 року №930) 
Середа, 15.05.2024, 01:36
Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Головна » 2015 » Листопад » 28 » Слава Україні! Героям слава!
    12:30
    Слава Україні! Героям слава!

                Війна увірвалася в наше життя, немов  шторм чи землетрус. Увірвалася і змінила  все, особливо впевненість у завтрашньому дні.  Усі українці з хвилюванням спостерігають за військовими діями, які відбуваються на сході нашої країни, жодна людина не залишається осторонь цих трагічних подій.  
            Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на Сході країни,на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.
           Ми, українці, з роду-племені патріоти, а патріотизм виховується з раннього дитинства, витоки його – в родині і в школі. З метою військово-патріотичного, національного виховання та формування в учнівської молоді патріотизму, загальнолюдських цінностей і моралі вже в котре у Москалівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів проводяться заходи, пов’язані з подіями на сході. Цього разу – це була зустріч «Слава Україні! Героям слава!» учнів з воїном – учасником АТО Гутеєм Віктором.  
        Боєць  ділився з учнями спогадами, розповідав школярам, що пережив за час, проведений в зоні АТО. Не відходить ні на крок від татуся п’ятикласниця Іванка, її очі світяться щастям і радістю, що найрідніша людина поряд.
          Відповідаючи на запитання присутніх, Віктор Іванович  розповідав учням про свої солдатські будні, про солдатську дружбу, і про все, що цікавило дітей. Школярі виготовили обереги, намалювали малюнки , в кожному з  яких живе частинка віри і надії на мир, на перемогу.
             Боєць щиро подякував дітям за те,що вони морально підтримують їх своїми роботами. Ця підтримка для воїнів є надзвичайно важливою.
         Саме такі зустрічі формують в дітях патріотичне почуття, виховують громадянина патріота, який володіє глибоким розумінням громадянського обов’язку, готовий у будь-який час стати на захист своєї Батьківщини. 
            Сподіваємося, що в найближчий час ця війна закінчиться, і в Україну прийде мир та спокій.

    Переглядів: 327 | Додав: ЛММ | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0