Офіційний сайт Москалівська початкова школа
Лановецької міської ради Кременецького району Тернопільської області

Москалівська ЗОШ І - ІІ ст. перепрофільована з 2021 року (Рішення ІІІ пленарного засідання ІІІ сесії 8 скликання Лановецької міської ради Кременецького району Тернопільської області від 14 червня 2021 року №930) 
Середа, 15.05.2024, 15:32
Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Головна » 2015 » Вересень » 4 » Зустріч з учасником АТО
    11:40
    Зустріч з учасником АТО

    Зустріч з учасником АТО 

         У   Москалівській загальноосвітній школі І –ІІ ступенів відбулася зворушлива зустріч з військовослужбовцем Збройних сил України, випускником школи  Сергієм Степановичем Нукало, який нещодавно прибув із зони АТО в чергову відпустку  додому.
          Учні та вчителі школи  тепло зустріли мужнього воїна-земляка. Військовослужбовець поділився з ними спогадами про нелегкі воєнні будні, про дорогих і близьких йому друзів – бойових побратимів.
         Відповідаючи на запитання учнів, Сергій  розповідав про своє ставлення до подій, багато говорив про патріотизм. Кожен школяр хотів дізнатися про щось важливе, хвилюючись про наших воїнів-захисників України, які борються  за її волю, цілісність і незалежність.
          Сергій Степанович – скромна і глибокої душі людина. Він не хизується важливістю своєї служби, надзвичайними її якостями, хоча добре видно його душевний біль і щем від подій на Сході України, від загибелі воїнів, яких уже не повернути до життя. На всі запитання учнів, вчителів давав стримані відповіді. «Там життя інше. Ти – частинка цілого. Усі, хто поруч з тобою, твої друзі. І ти готовий віддати життя, щоб врятувати інших». Головне, на думку Сергія, щоб нарешті всі зрозуміли, що час змін настав, і українці почали змінюватися. Він закликав молодь виховувати патріотизм у серці ще зі шкільної парти та вірити у перемогу.       
         Гордяться своїм батьком дев’ятикласники Андрій та Сергій, адже він – захисник, патріот, герой.
         Школярі  обіцяли рівнятися на своїх героїв  і стати справжніми патріотами своєї держави, боротися за волю, честь і за народ.
         Школа завжди пам’ятає своїх героїв та шанує їх. Слава Героям!

    Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
    Переглядів: 369 | Додав: ЛММ | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0