Офіційний сайт Москалівська початкова школа
Лановецької міської ради Кременецького району Тернопільської області

Москалівська ЗОШ І - ІІ ст. перепрофільована з 2021 року (Рішення ІІІ пленарного засідання ІІІ сесії 8 скликання Лановецької міської ради Кременецького району Тернопільської області від 14 червня 2021 року №930) 
Середа, 15.05.2024, 06:58
Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Головна » Архів матеріалів

               

    «Учительська доля – висока зоря,запалена серцем, любов’ю зігріта»
            Перша неділя жовтня  - День вчителя, день наших наставників, людей, які всі свої сили віддають для того, щоб наступне покоління було якомога кращим, ніж попереднє. Кожен з нас, напевно, мріяв на хвилинку побути на місці педагога, того, хто завжди наповнює твоє життя новими і новими фактами. І саме у переддень Дня працівника освіти старшокласникам випала така можливість, тому що в школі відбувся день учнівського самоврядування.
              На протязі тижня члени учкому вибирали найкращих і найдостойніших для викладання навчальних дисциплін. Це був дуже відповідальний крок для кожного, адже для того, ... Читати далі »

    Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
    Переглядів: 341 | Додав: ЛММ | Дата: 16.10.2015

    Красива осінь вишиває клени
    Червоним, жовтим, срібним, золотим.
    А листя просить: «виший нас зеленим!
    Ми ще побудем, ще не облетим.
           Надворі осінь. Чудова пора року розмальовує чарівним пензлем все навкруги. Завітала вона  і на бал «Осінній дивограй» в Москалівську ЗОШ І – ІІ ступенів, який підготували учні 8 класу.
          Серед  колективів 5- 9 класів були проведені різноманітні конкурси: «Осіння поезія» «Дари осені», конкурс квіткових композицій, «Осіння мода», «Мелодія осені». Школярі показували своє вміння декламувати, танцювати, розгадувати загадки, співати. Приємно відзначити, що  квіткові композиції були присвячені нашій рідній Україні, подіям на Сході країни, захисникам держави.
        & ... Читати далі »

    Прикріплення: Картинка 1
    Переглядів: 447 | Додав: ЛММ | Дата: 09.10.2015

          
       

     Як і сотні років тому, нині, на початку третього тисячоліття, ми плекаємо в учнів високі почуття, прагнемо до справжніх духовних цінностей. Серед них – любов до Батьківщини, осмислення себе як частини величної цілісності – свого народу. Формування громадянина-патріота України, підготовленого до життя, з високою національною свідомістю набуває сьогодні особливого значення. Патріотизм у сучасному розумінні – це відчуття того, що в моєму класі, школі, селі, місті, країні все мене стосується, все залежить від мене. 
    Діти мають безпосередній зв'язок із тим, що відбувається в країні: їхні батьки мобілізовані й застосовують зброю. І ми, вчителі,  прагне ... Читати далі »

    Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
    Переглядів: 415 | Додав: ЛММ | Дата: 09.10.2015

                                 

     

      Ми сміливі, спритні і кмітливі
         Сьогодні , коли  актуальною є тема щодо пропаганди  здорового способу життя, розвитку фізичної культури та спорту в Москалівській загальноосвітній школі І – ІІ ступенів  не стоять осторонь. Вже доброю традицією стало на передодні Дня фізичної культури та спорту проводити в нашій школі змагання з різних видів спорту. Цьогоріч пройшли вони під девізом «Ми сміливі, спритні і кмітливі»  Учасників змагань привітали директор школи Ю.М. Поплавський, тренер Лановецької ДЮСШ  І.Г.Стецюк, вчитель фізичного виховання В.П.Ратушняк.
            ... Читати далі »

    Прикріплення: Картинка 1
    Переглядів: 341 | Додав: ЛММ | Дата: 05.10.2015

    З 1 по 4 вересня В Москалівській  загальноосвітній школі І – ІІ ступенів пройшов  Тиждень НезалежностіРушник єднання
    В рамках тижня було проведено ряд заходів головною метою яких було  утвердження в свідомості і почуттях школярів патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України

    Це і зустріч з учасником АТО Нукало С.С., флеш-моб «Рушник єднання», інтерактивна гра «Добре слово про Україну»,конкурс малюнків на асфальті «Є на світі одна Україна»,вахта пам’яті Небесної сотні та полеглих бійців АТО «Все на світі можна вибирати, сину, Вибрати неможна тільки Батьківщину», інтерактивна гра «Добре слово про Україну», спільний перегляд фільму «Тіні забутих предків» та ін.. Такі заходи ф ... Читати далі »

    Переглядів: 408 | Додав: ЛММ | Дата: 18.09.2015

    Зустріч з учасником АТО 

         У   Москалівській загальноосвітній школі І –ІІ ступенів відбулася зворушлива зустріч з військовослужбовцем Збройних сил України, випускником школи  Сергієм Степановичем Нукало, який нещодавно прибув із зони АТО в чергову відпустку  додому.
          Учні та вчителі школи  тепло зустріли мужнього воїна-земляка. Військовослужбовець поділився з ними спогадами про нелегкі воєнні будні, про дорогих і близьких йому друзів – бойових побратимів.
         Відповідаючи на запитання учнів, Сергій  розповідав про своє ставлення до подій, багато говорив про патріотизм. Кожен школяр хотів дізнатися про щось важливе, хвилюючись про наших воїнів-захисників України, які борються  за її волю, цілісність і незалежність.
      ... Читати далі »

    Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
    Переглядів: 368 | Додав: ЛММ | Дата: 04.09.2015

       

    У добрий час, моя шкільна родино!

     

                       Ось і прийшов дзвінкоголосий Першовересень. Свято, якого з нетерпінням, радістю, хвилюванням завжди чекають дорослі і діти.
              Знову свята радісні хвилини,

    Безліч вересневих привітань.

    Здрастуй, школо! Ненька-Україна

    Нас вітає всіх зі святом знань!

    Завітало це свято і до Москалівської ЗОШ І-ІІ ст. На урочисту лінійку вишикувалась дітвора. Цього дня вся увага – першокласникам, адже вони  вперше переступили поріг школи, яка стане для них дру ... Читати далі »

    Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
    Переглядів: 377 | Додав: ЛММ | Дата: 04.09.2015

    Надзвичайне, особливе і неповторне свято завітало в цей червневий вечір в Москалівську школу – свято вручення документів про освіту. Головними учасниками якого стали випускники 2015 року – дванадцять чарівних хлопчиків та дівчаток. Звучали пісні,  вірші та вітання. Всіх зачарував вальс випускників. Долучилися учасники дійства до благодійного проекту «Випускний під час війни», зібрали кошти на допомогу воїнам АТО.

    Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
    Переглядів: 356 | Додав: ЛММ | Дата: 16.06.2015

    Свято останнього дзвоника зібрало на шкільному подвір’ї дітей, батьків та односельчан. Линули вітання на адресу випускників від директора школи, сільського голови, батьків та їх молодших друзів.
       Хвилиною мовчання вшанували  присутні героїв Майдану, героїв АТО, односельчан, які загинули у роки Другої Світової війни.
    Травневий день відлунює святково .
    Тут радість  й смуток у душі тремтить.
    Зібрало нині свято нас чудове:
    Дзвінок останній в школі продзвенить .

    Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
    Переглядів: 397 | Додав: ЛММ | Дата: 16.06.2015

    Додому  на ротацію повернувся Олександр Степанович Бобелюк, який перебуває в зоні АТО. З квітами та вигуками «Слава Україні! Героям слава!» зустрічали школярі  Москалівської ЗОШ свого героя.

    Прикріплення: Картинка 1
    Переглядів: 338 | Додав: ЛММ | Дата: 16.06.2015

    « 1 2 ... 18 19 20 21 22 »